Over ons

Cadline is een Platinum geautoriseerde Autodesk Partner, gespecialiseerd in het leveren van innovatieve technologieën op het gebied van ontwerp en datamanagement aan professionals uit de sectoren Architectuur, Engineering, Bouw, Constructie en Installaties, Civiel, Werktuigbouwkunde en Proces en Plant. Wij zijn marktleiders in het leveren van geassocieerde projecttraining, consultancy, procesintegratie en -optimalisatie en professionele diensten.

De Platinum status erkent ons als de beste partner bij de ondersteuning en de implementatie van uw Autodesk-oplossingen. In het afgelopen jaar moesten wij onze technische en industriële expertise meer dan eens demonstreren, waarbij wij hebben bewezen over een gedegen kennis en begrip te beschikken van de zakelijke behoeften van onze klanten. Wij moesten voldoen aan nauwgezette maatregelen op het gebied van verkoop, personeelsbeleid en klanttevredenheid en waren aanwezig bij meer dan 200 sales- en techniekexamens!

Iedere minuut was de moeite waard en Cadline is nu nog beter in staat om u te voorzien van de beste-in-zijn-klasse oplossingen, van ondersteuning vóór en na de verkoop, adviezen en trainingen tot implementaties en klantgerichte aanpassingen.

Wij zijn bovendien een ISO 9001:2015 gecertificeerde kwaliteitsonderneming, zodat u er zeker van kunt zijn dat klanttevredenheid aan de basis staat bij alles wat wij doen. Onze belangrijkste doelstelling is om hechte en langdurige klantrelaties aan te gaan door ervoor te zorgen dat wij de beste dienstverlener in markt zijn.

Onze referenties zijn de beste in hun klasse en om deze te verwerven is een goed opgeleid, gemotiveerd en georganiseerd team onontbeerlijk. Wij zetten ons in voor en investeren aanzienlijk in de training en ontwikkeling van onze medewerkers.

Waarom?

Omdat dit team al meer dan 50.000 mensen heeft getraind, meer dan 7.000 ondersteuningscontracten en dienstverleningsovereenkomsten heeft onderhouden en de implementatie van meer dan 200 BIM (Building Information Modelling)-projecten heeft geleid, waaronder de grootste uitvoering in het Verenigd Koninkrijk en wereldwijd.

Het is dit enthousiaste en dynamische team dat tevens een volledige reeks aan diensten levert op het gebied van consultancy en professionele IT, om ervoor te zorgen dat uw investering binnen de kortst mogelijke tijd rendement oplevert.

En tenslotte, dit is het team dat de technische auteur is van de Cadline Community, thet industrieleidende technische portaal voor professionele ontwerpers.

Wij zijn hier en wachten op uw bericht. Bel ons vandaag nog en maak kennis met ons.

   
Cadline Community Brochure
   
Cadline Support 360 Brochure
   
Cadline Training Services Brochure
   
Cadline Benefits of Subscription Brochure
   
Cadline BIM for Buildings Solutions Brochure
   
Cadline Construction Solutions Brochure
    
Cadline Infrastructure Solutions Brochure
    
Cadline BIM 360 Solutions Brochure
    
Cadline Visualisation & 3D Modelling Services Brochure
    

Cadline Ltd., geregistreerd in Engeland en Wales. Registratienummer: 2486719. BTW-nummer: 530 2330 05.

Geregistreerd kantoor: Northumberland House, Drake Avenue, Staines, Middlesex TW18 2AP.

Zoek op onze website