Klanttevredenheid

Samenwerken

De continuïteit van ons succes wordt in grote mate bepaald doordat wij luisteren naar uw feedback en de hoogste kwaliteitsniveaus handhaven.

Door gebruik te maken van klantonderzoeken en te voorzien in een open en transparant forum m.b.t. klanttevredenheid hopen wij een situatie te creëren waarin u uw mening kunt ventileren.

Het is uw feedback die ons de mogelijkheid biedt om te evalueren, prioriteiten te stellen en de voor u belangrijkste veranderingen door te voeren.

Doe mee en geef vandaag nog uw mening.

   

Streven naar excellentie - 10 van de 10

Het Autodesk Customer Satisfaction Program (CSAT) biedt ons de mogelijkheid om uw mening over alle aspecten van onze samenwerking beter te begrijpen.

Als u recentelijk een Autodesk-product hebt geactiveerd, of uw subscriptie moet worden verlengd, dan kan u worden gevraagd om mee te werken aan een online onderzoek. Deze periodieke onderzoeken worden om de 3 maanden verstuurd, halverwege ieder fiscaal kwartaal van Autodesk.

Voeg autodesk_partners@ecem1.com toe aan uw lijst met “bekende afzenders", zodat u deze kans niet mist.

Klik hier, om een kopie van het onderzoek in te zien. U kunt zich laten uitschrijven als u van het onderzoek wilt worden uitgesloten. 

Hoe te scoren?
De doelen die wij moeten bereiken zijn zeer veeleisend en scores onder 9 van de 10 worden dan ook als gemiddeld beschouwd. Dus wij willen u vragen of u, als u tevreden bent met ons serviceniveau, ons kunt waarderen met een 10?

Als dank voor het voltooien van dit onderzoek wordt onder alle deelnemers een iPad Mini verloot. De trekking vindt eenmaal per kwartaal plaats, gebaseerd op de onderzoeksrespondenten van het actuele kwartaal.*

Iedereen maakt fouten en ook wij zijn uiteraard niet onfeilbaar. Als u niet tevreden bent met het serviceniveau dat u ontvangt, neem dan contact op met Claire Bass, de manager van onze klantenservice, om te bespreken hoe wij dit probleem samen kunnen oplossen. Stuur een e-mail naar claire.bass@cadline.co.uk of bel haar op +44 (0)1784 419936.

*Algemene voorwaarden van toepassing. De winnaar van de iPad Mini wordt willekeurig geselecteerd uit de klanten van Cadline die aan het periodieke klanttevredenheidsonderzoek van Autodesk hebben deelgenomen.

Zoek op onze website