Autodesk University 2017 - Registreer Nu!

 

Cadline is een Platinum Sponsor van de Autodesk University 2017

Ontmoet ons om te leren, verbinden en te ontdekken!

 

     

***EXCLUSIEVE KORTING***

Boek uw 2-daags AU-ticket via Cadline en maak gebruik van de speciale kortingsprijs van £ 540,00 exclusief BTW, in plaats van £ 800,00!

Neem nu contact met Cadline op via +31-(0)30-3072 210 of sales@cadline.nl om uw ticket te kopen.

  

DAG 1 AGENDA >   DAG 2 AGENDA >   REGISTREER NU >

  

VOOR ZIJ DIE ONTWERPEN, BOUWEN, FABRICEREN EN CREËREN

Autodesk University is het belangrijkste leerplatform voor Autodesk softwaregebruikers. Hier komen vanuit de hele wereld ontwerp- en engineeringprofessionals samen.

Kom naar de eerste Autodesk University in Londen, waar u de mogelijkheid heeft om colleges, forums en keynotes te bezoeken gegeven door productexperts van Autodesk en vooraanstaande technologische leiders uit de markt.

Leer tips and tricks waardoor u beter om kunt gaan met de Autodesk producten en dienstverlening, en hoe de technologie hoe we creëren aan het veranderen is.

WAAROM U AANWEZIG MOET ZIJN?

 • Verbind met … & groei uw netwerk
 • Kom terug met de ervaring van 70+ lessen & certificaten
 • Ontdek innovatieve ontwerp- & industrietrends
 • Geef ons terugkoppeling en deel uw gedachten over onze toekomstrichting

Onze experts zijn aanwezig om al uw vragen over werkproces en producten te beantwoorden. Aanwezig zijn experts in de volgende vakgebieden:

Infrastructuur en GIS
BIM en Duurzaamheid
Werktuigbouw en Datamanagment

Kom naar onze stands en vraag naar onze gratis technische weggevertjes!

DAG 1 AGENDA

Woensdag 21 juni 2017:

TIJD ONDERWERP
***HELE DAG***
   
Expositie, inclusief een speciaal gecureerde Autodesk galerij en Start-up Studio die het allerbeste in innovatie tentoonstellen.
 
08:00 – 13:15

  
Ochtendsessie:

Registratie en een drankje

Opening keynote door Amar Hanspal en Mike Haley

 • 8 lezingen geleid door Experts uit de industrietakken Architectuur, Engineering & Constructie, Productie en Media & Entertainment
 • 2 Technische praktijkgerichte workshops voor de industrietakken Productie en AEC
 • 1 Certificatie sessie – Behaal Autodesk Certified Professionel status voor de nieuwste versies van verschillende Autodesk producten 
     
12:25 – 14:10 Middagpauze

 
13:30 – 19:00

 
Namiddagsessie:

Association Gesprek

 • 23 lezingen geleid door experts uit de industrietakken AEC, Productie en Media & Entertainment
 • 2 Certificatie Sessies – Behaal Autodesk Certified Professional status voor de nieuwste versies van verschillende Autodesk producten
 • 6 Technische praktijkgerichte workshops voor industrietakken Productie en AEC
    
18:00 – 21:00 Receptie voor de AU Londen Lancering

  

Cadline Presentatie (Dag 1):

InfraWorks en Civil 3D voor Huizenbouwers en Ontwikkelaars

Starttijd: 14:10 | Eindtijd: 15:05 | Industrietak: Architectuur. Engineering en Constructie |
Primair Product: AutoCAD Civil 3D | Sprekers: Trevor Clayton, Technical Lead (Infrastructuur) bij Cadline

Deze lezing zal u inzicht verschaffen in de RWO Associates, inclusief hun geschiedenis, recente projecten, en typische software en workflows die ze gebruiken. Met technische ondersteuning van Cadline hebben zij een workflow ontwikkeld die de beste resultaten oplevert, niet alleen voor de RWO Associates zelf maar ook voor hun klanten. We nemen u mee door de initiële projectfases in InfraWorks 360 tot een gedetailleerde stap-voor-stap uitleg in Civil 3D, met inbegrip van de projectbeperkingen en projectontwerp. We laten u ook de voordelen van de workflow zien en hoe deze voordelen van toepassing zijn op de klant. (Extra sprekers: Craig Robson - RWO Associates Alex Erskine - RWO Associates).

DAG 2 AGENDA

Donderdag 22 juni 2017:

TIJD ONDERWERP
***HELE DAG***
   
Expositie, inclusief een speciaal gecureerde Autodesk galerij en Start-up Studio die het allerbeste in innovatie tentoonstellen.
 
08:00 – 13:15

 
Ochtendsessie:

Registratie en een drankje

Product Innovatie Keynote door Chris Bradshaw, Sarah Hodges en Stephen Hooper

 • 8 lezingen geleid door Experts uit de industrietakken Architectuur, Engineering & Constructie, Productie en Media & Entertainment
 • 2 Technische praktijkgerichte workshops uit de industrietakken Productie en AEC
 • 1 Certificatie sessie – Behaal Autodesk Certified Professionel status voor de nieuwste versies van verschillende Autodesk producten
    
12:25 – 14:10 Middagpauze

 
13:30 – 18:00

 
Namiddagsessie:

Tom Wujec – Future of Making Things Workshop

 • 23 lezingen geleid door Experts uit de industrietakken AEC, Productie en Media & Entertainment
 • 1 Certificatie sessie – Behaal Autodesk Certified Professionel status voor de nieuwste versies van verschillende Autodesk producten
 • 4 Technische praktijkgerichte workshops voor de industrietaken Productie en AEC
    
18:00 Afsluiting

  

Cadline Presentaties (Dag 2):

AutoCAD Teken Productiviteit

Starttijd: 14:10 | Eindtijd: 15:05 | Industrietak: Architectuur. Engineering en Constructie | Primair Product: AutoCAD | Sprekers: Martin Phelps, Trainer bij Cadline

Voorbeelden van Teken tools om te helpen bij de productie van technische tekeningen.

Fusion 360: Realiteit stimuleren met FEA

Starttijd: 15:50 | Eindtijd: 16:45 | Industrietak: Productie en Product Ontwerp | Primair Product: Fusion 360 | Sprekers: Clint Brown, Senior Technical Services Manager bij Cadline

Deze lezing zal aantonen hoe de simulatiemogelijkheden van Fusion 360 gebruikt worden om FEA-ontwerpuitdagingen uit het echte leven op te lossen. We zullen ook laten zien hoe u uw eigen FEA kan opzetten in Fusion 360. Deze lezing is voor iedereen met een interesse in FEA, van nieuwe gebruikers of ontwerpbeheerders die het FEA-proces willen begrijpen, tot ervaren simulatiegebruikers die de mogelijkheden van Fusion 360 willen ontdekken. Dit is een gezamenlijke presentatie met Cadline klant Nigel Briggs van Avant Design. Avant Design is een gespecialiseerd FEA-consultancy kantoor en Autodesk clean tech partner.

Registratiekosten*

De registratiekosten bedragen £ 800.00 + btw, waarvoor u alle sessies in de agenda kunt volgen. Alle drankjes, lunch en de AU London Launch Reception zijn inbegrepen in deze twee dagen. In de registratiekosten zijn vlucht en hotelovernachtingen niet inbegrepen.

Voor bedrijven waarvan meer dan 8 personen naar de AU London 2017 willen komen, is er een speciale aanbieding. Koop 8 registraties en u ontvangt de 9de GRATIS!  Voor meer informatie en om uw meervoudige registratiekorting te claimen, neemt u contact op met:  info@Autodeskuniversitylondon.co.uk.

***EXCLUSIEVE KORTING***

Boek uw 2-daags AU-ticket via Cadline en maak gebruik van de speciale kortingsprijs van £ 540,00 exclusief BTW, in plaats van £ 800,00!

Neem nu contact met Cadline op via +31-(0)30-3072 210 of sales@cadline.nl om uw ticket te kopen.

  

    

*RESTITIEBELEID

De registratiekosten zijn niet restitueerbaar. Indien u geregistreerd heeft, maar niet aanwezig kunt zijn, is het mogelijk om deze over te dragen aan een collega. Neem dan alstublieft contact op met: info@autodeskuniversitylondon.co.uk, indien u uw registratie wilt wijzigen.

Zoek op onze website