Overstappen van Autodesk Maintenance naar Subscription

Overstappen naar een Autodesk Subscription

Het juiste pad naar de toekomst

Speciaal aanbod om over te stappen van Maintenance naar Subscription 

Een Subscription is de nieuwe manier om ultieme flexibiliteit te kopen – waarmee u toegang krijgt tot Autodesk software op een flexibele, pay-as-you-go manier voor een softwarebudget dat gemakkelijker te beheren is. Wanneer u besluit om een Autodesk Subscription te kopen, maximaliseert u de kracht van uw ontwerpgereedschap terwijl u meer controle krijgt over de kosten en duur van uw inzet. Uw ontwerpgereedschap zal altijd up-to-date zijn met de nieuwste releases en verbeteringen, terwijl uw workflow profiteert van meer mogelijkheden – van flexibele licenties tot meer mogelijkheden met Autodesk cloud diensten.

  Op 14 juni 2017 zullen klanten met producten op Maintenance die in aanmerking komen de mogelijkheid krijgen om over te stappen naar een Subscription op het moment van verlenging tegen een gereduceerde prijs!    

  • Klanten kunnen van dit aanbod profiteren, één keer per productlicentie die opgenomen is in het Maintenance contract
  • Uw nieuwe Subscription begint de dag na het verlopen van uw Maintenance contract
  • Bij de overstap naar Subscriptions ruilt u de perpetual licentie onder Maintenance in*

Voordelen van Autodesk Subscription Overzicht Brochure

*onder voorbehoud van bepaalde voorwaarden en beperkingen, waaronder het opzetten van uw nieuwe Subscription door gebruikers aan te maken (single-user) of licentie-files bij te werken (multi-user), kan het mogelijk zijn dat u uw oude, geïnstalleerde perpetual licentie software kan behouden tot u klaar bent om de nieuwe Subscriptions te installeren of de nieuwe Subscriptions te implementeren

Stap sneller over voor een lagere prijs

Prijsgarantie wanneer u overstapt – Gegarandeerde kortingsprijs tot 3 jaar met een:

  1. Multi-jaar Subscription – vooruit betalen
  2. Jaarlijks Subscription* - betaal een jaar tegelijk en vernieuw tegen dezelfde kortingsprijzen

*Onder voorbehoud van de effecten van belangrijke valutaschommelingen

De prijs om over te stappen zal in 2018 met 5% en in 2019 opnieuw met 5% verhoogd worden, dus hoe eerder u overstapt naar Subscription, hoe minder het zal kosten. 


Meer Weten

Voor meer informatie over onze speciale aanbieding om over te stappen van Maintenance naar Subscription, bel ons op 030 30 722 10 of vul een kort online formulier in

 

Zoek op onze website